Jag tror verkligen på att variera sig när det gäller träning, att inte alltid vara på gymmet, eller i spåret för då tror jag att man lätt tröttnar. Det gör iallafall jag. Så idag var dagen jag tyckte att det behövde röras om lite i grytan. Jag cyklade upp till ett motionsspår en bit ifrån mig, kanske handlar om 4-5km. Väl uppe sprang jag 2,5km och gjorde 4 varv på utegymmet som finns där, blev med andra ord ett helkroppspass. För att avsluta passet valde jag en backe att spring intervaller i, 10 gånger sprintade jag upp för backen. Sedan kände jag mig ganska mör och cyklade hem. 

Jag är verkligen nöjd med passet, det var så himla roligt och framför allt nyttigt att göra detta. Rekommenderar att variera sig så mycket som möjligt, detta gör träningen mer spännande och då också lockande! 

Tills vidare, ha det bäst! 

Comments (2)
Keto X Factor Shark TankThank you for your entire work on this website. Ellie takes pleasure in carrying out investigation and it's really easy to understand why. My spouse and i learn all about the compelling way you convey sensible guides via your website and boost response from other ones on the theme while my princess has always been becoming educated a great deal. Take pleasure in the rest of the new year. Your performing a remarkable job.[X-N-E-W-L-I-N-S-P-I-N-X]I am extremely inspired with your writing talents as neatly as with the format on your blog. Is this a paid subject or did you customize it your self? Anyway keep up the nice high quality writing, it's rare to see a nice blog like this one nowadays. http://siagri.inf.br/info.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttp%3A%2F%2Ftraindriver.pukekotech.co.nz%2Fforum%2Findex.php%3Faction%3Dprofile%3Bu%3D481966%3EFive+Diets+That+Can+Knock+Off+20+Pounds+Fast%3C%2Fa%3E2018-08-04 05:45
Cognigenx Clarity ReviewGreetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes that produce the most important changes. Many thanks for sharing! http://www.rtsoft.ru/bitrix/redirect.php?event1=download&event2=compactpci_1u_001.pdf&goto=http://www.tecware.org/index.php/component/easyblog/entry/improve-memory-function-in-3-quick%3FItemid=1012018-08-25 01:24

Okej, jag har verkligen kommit under fun med att att det inte finns några genvägar att gå när det gäller träning och hälsa, det är något man hela tiden behöver lägga ner tid och energi på för att det ska ge resultat. Det gäller då också att ha tålamod med vad man håller på med. Jag vill skapa mig en livsstil som jag kan vara konsekvent med och bibehålla livet ut. Det kan jag säga har varit svårt för mig. Hitta en träningsform som jag tror att jag kommer tycka om hela livet, går det ens? För att komma lite närmare svaret började jag med att utesluta vissa träningsformer, en utav dem blev bodybuilding-stuff, det vill säga 10 reps 3 set. Det är verkligen det tråkigaste jag vet, monotont och tråkigt arbete. Känner att jag ödslar bort tid bara. Jag vill känna mig effektiv och riktigt märka att jag tagit ut mig efter ett pass, det gör jag inte efter ett sådant. Kanske för att jag inte har på tillräckligt med vikt men jag känner inte mig motiverad till att göra det, allt blir bara tråkigt och likadant. 

Powerlifting kunde jag också utesluta, något jag också testat tidigare. Denna träningsform tycker jag dock är roligare är vanlig gymträning eftersom jag känner mig stark och känner att jag använder kroppen för att få upp de tyngre vikterna. Det är däremot ingenting jag hade velat syssla med livet ut, det hade jag nog inte hållit för heller. 

Tillslut insåg jag verkligen att det rätta för mig är en mix mellan crossfit och bootcamp-style är det perfekta för mig. Jag får utlopp för min energi och jag ger mitt allra yttersta. Det tar inte så lång tid vilket i sin tid betyder att jag kan lägga mer tid på det som betyder mer för mig, som tillexempel min andra fritidsaktivitet; ridning. Sporten tar extremt mycket tid och det är också tid jag vill lägga ner, för att för mig är det betyder det allt. Att få pyssla om min häst och rida henne är något utav det bästa jag vet, eller det ÄR det bästa jag vet. 

Jag vill generellt sett bli en mer aktiv människa, det är så lätt att man blir ett vältränad soffpotatis. Det vill säga att man tränar aktivt på gymmet, kommer hem och bara kollar serier. Jag vill inte vara en sådan människa, det är jag alldeles för rastlös för. Tänk också hur mycket man missar på att bara ligga inne, du har ju hela världen där ute att upptäcka, gör det då! Det finns inget som stoppar dig. Såklart kan det vara skönt att vila och bara ha en hemmadag någon gång då och då men inte alltid. Människokroppen är gjord för att röra på sig, så varför inte göra det? Jag har som mål varje dag att gå MINST 10 000 steg. Hittills har det funkat bra! Om jag tänker efter är det inte så svårt att komma upp i det antalet, inte för min del åtminstone. I och med att jag är ute i stallet varje dag går jag rätt mycket. Jag har verkligen märkt skillnad på mig själv sedan jag började ta detta mer på allvar, speciellt psykiskt. Jag mår så mycket bättre när jag rör på mig och får vara aktiv under hela dagen. Jag sover mycket bättre, är mycket trevligare och gladare. Jag tycker ni borde ge det ett försök iallafall. 

Comments (0)

¨Tävla, ja, detta är något jag ibland tänker på... Att definitivt INTE göra! Detta inlägg ska inte handla om att totalt rådissa den branschen, det jag däremot kommer att göra är att dela med mig av mina åsikter kring hela grejen med bodybuilding, bikinifitness etc. Sen är jag öppen för svar och motargument, jag läser mer än gärna andras åsikter vill säga. 

Till att börja med så vill jag berätta att jag aldrig tidigare har tävlat och jag kan med största sannolikhet säga att jag aldrig heller kommer att göra det. Jag har dock satt mig in i ämnet på annat håll. Bland annat höll min pappa och hans vänner på med bodybuilding och jag har därmed fått se och höra lite om hur det går till samt vad det hela går ut på. Jag kan även tipsa om en tjej på youtube (Sophie Aris) som delar med sig av baksidan av tävlandet. För mig väger det negativa faktorerna över de positiva, eller ska jag vara helt ärlig så ser jag inget positivt i den branschen. Att tävla och lyckas i någon utav de grenarna gör inte dig till en mer hälsosam person än någon annan för att den sporten är inte hälsosam. Den som påstår det ljuger! Du sätter dig själv i en riskzon, både som man och kvinna, men det är framförallt lättare att se varningstecken på tjejer då ibland mensen uteblir för att dieten blir för hård och kroppen inte har möjlighet till det. Inte möjligen till att fungera normalt, låter det hälsosamt? Det gör det inte enligt mig. 

Att leva under dessa omständigheterna upplever jag iallafall att det påminner om mitt beteende i mitt tidigare liv med ortorexi. Det känns som att man blir väldigt fixerad vid sitt mål, vilket är ganska givet med tanke på hur mycket pengar du lagt på hela processen. Fixeringen gör det svårt att balansera upp din tävlingssatsning med ditt sociala liv och man blir nog ofta väldigt isolerad, det blev åtminstone jag när mitt fokus bara låg på att gå ner i vikt. När jag isolerade mig själv kände jag mig väldigt ensam och efter ett tag blev jag väldigt självisk vilket i sin tur ledde till att mina vänner tog avstånd från mig. Detta gjorde mig såklart ännu mer instabil än vad jag redan var och därmed ännu mer träningsfixerad. När man blir så fixerad vid träning så är det också det ända man pratar om, det blir väldigt enformigt att lyssna på. Det blir tillslut bara du, din träning och dina stackars matlådor kvar. 

Något jag även märkt på min pappa och hans vänner är att deras vikt nu när de blivit äldre oftast ökat, markant. Det blev som en stegrande bulk när de gick av scenen för gott. Det tror jag kan vara en generellt effekt av det hela. Jag tror inte så mycket på en skadad metabolism utan jag tror snarare på ett skadat förhållande till mat. Personer som har hållit på och tävlat tror jag har svårt att inte vara i antingen en cut eller en bulk och det är det som gör det svårt när de bestämmer sig för att sluta tävla tror jag. För i ett vanligt svenssonliv existerar inte den mentaliteten på samma sätt. Folk har inte en så hög målsättning inom träning, vilket jag tycker är bra. Jag tycket vi ska stäva efter att vara hälsosamma livet ut hellre än att se hälsosam ut på en scen i några minuter. 

 

Comments (0)

Godmorgon! 

Igårkväll visste jag om att schemat för morgondagen skulle vara ganska tajt. Bland annat ska jag idag leta studentpresent, hinna göra lite mat och träna. Detta ska vara gjort innan 14:00 eftersom bussen till stallet går då. Min plan var därför att träna på fastande mage, alltså strunta i att äta frukost innan. Det är inget främmande för mig, det gör jag ibland och det funkar för mig. Men imorse när jag vaknade kände jag verkligen hur kroppen skrek efter mat, det fanns inte på kartan att sticka till gymmet när jag kände mig såhär. 

Vet ni vad jag gjorde då? Jag lyssnade på kroppen och jag sitter nu och äter lite frulle. Något jag absolut inte skulle gjort för ett halvår sedan när jag var som mest uppslukad i min ortorexi. Jag är så tacksam över att jag är där jag är just nu. Ta hand om er så hörs vi! 

Comments (0)
0 av 1
OPTIONS